City FC directeur Bes: geen sprake van crisis

ALMERE • Do 22 maart 2018 | 20:38 • Donderdag 22 maart 2018 | 20:38

Volgens algemeen directeur John Bes is er momenteel geen sprake van crisis bij voetbalclub Almere City FC. De Almeerders verloren 7 van de laatste 8 gespeelde competitiewedstrijden en zijn bezig aan een vrije val op de ranglijst. De directeur zegt 100% vertrouwen te hebben in de huidige technische staf: trainer Jack de Gier en zijn assistent Marco Heering.

Na de 5e nederlaag op rij van afgelopen vrijdag bij Jong AZ (4-1) staan de Almeerders op de 13e plek van de Jupiler League, een plaats die aan het einde van het seizoen geen recht geeft op deelname aan de play offs.

“Het mag duidelijk zijn dat we momenteel absoluut niet tevreden zijn en we het anders hadden voorgesteld. Ik ben echter positief ingesteld en zie niet in waarom ik nu heel negatief zou moeten zijn.We hebben alles nog in eigen hand: ondanks de negatieve reeks staan we nog altijd op één punt van een play off plek. Ik ben ervan overtuigd dat we het tij gaan keren”, aldus directeur Bes

Almere City FC speelt zondag om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Emmen, de huidige nummer 5 van de Jupiler League.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel