Fleur Hoek kiest voor Fortuna/Delta Logistiek

DRONTEN • Vr 27 april 2018 | 11:01 • Vrijdag 27 april 2018 | 11:01

Korfbalster Fleur Hoek uit Dronten speelt vanaf komend seizoen bij Fortuna/Delta Logistiek. De speelster van DVO/Accountor had de clubs voor het uitzoeken, maar kreeg van de gesprekken bij Fortuna/Delta Logistiek het beste gevoel. En dat gevoel heeft ze gevolgd. ‘Fortuna heeft een super seizoen gedraaid en ik denk dat er met deze relatief jonge ploeg nog meer te halen valt.’

Hoek maakte halverwege 2014 de overstap van ASVD naar de Korfbal League. Als achttienjarige debuteerde ze bij DVO/Accountor op het hoogste niveau. En al snel bleek ze een ware revelatie in de Korfbal League.

In haar eerste seizoen ontwikkelde ze zich tot de beste speelster van DVO en stroomde ze samen met onder andere Daan Preuninger door van Oranje onder 19 naar Jong Oranje. In haar tweede seizoen werd ze verkozen tot Talent van het Jaar onder 21 jaar, het jaar waarin ook Preuninger deze titel bij de mannen wist op te eisen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel