City FC wint oefenduel van Ajax amateurs

ALMERE • Do 12 juli 2018 | 22:20 • Donderdag 12 juli 2018 | 22:20

Almere City FC heeft de derde oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen van de amateurs van Ajax. De ploeg van Michele Santoni was in Almere met 3-0 te sterk voor de Amsterdammers, die komend seizoen actief zijn in de Derde Divisie.

Het eerste uur speelde Almere City FC met een team dat voornamelijk bestond uit spelers van het beloftenelftal. Die ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een goal van Radinio Balker. Kort na rust vergrootte Nicky van Hilten de marge naar 2-0. Spits Stijn Meijer bepaalde vervolgens de eindstand op 3-0.

Tegenslag voor Almere City FC was het uitvallen van Ruggero Mannes in de 2e helft. Hij moest met een schouder uit de kom het veld verlaten. Mannes werd na de wedstrijd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.