Mannen Almeerse onderuit tegen Kampong

ALMERE • Zo 14 oktober 2018 | 16:31 • Zondag 14 oktober 2018 | 16:31

De mannen van de Almeerse Hockey Club waren zondagmiddag in de hoofdklasse niet opgewassen tegen Kampong, het werd 1-4.

De landskampioen deed Almere direct al pijn. Boet Phijffer maakte vroeg in de wedstrijd de 0-1 voor de ploeg uit Utrecht. Net voor rust maakte Bjorn Kellerman er knap 0-2 van. Dat was ook de stand waarmee de ploegen de rust in gingen.

Direct na rust was het opnieuw Boet Phijffer die scoorde voor de gasten en dus het scorebord op 0-3 zette op sportpark Klein Brandt. Martijn Havenga drukte de Almeerders verder in de zorgen. Hij benutte een strafcorner in de zestiende minuut van de tweede helft (0-4).

In de laatste minuut redde Chuck Caupain voor Almere de eer, hij maakte de 4-1. De Almeerse blijft na tien duels staan op de tiende plaats en dat is de derde plek van onderen.