Van Vlerken terug in basis tegen Sparta

ALMERE • Do 6 december 2018 | 17:40 • Donderdag 6 december 2018 | 17:40

De profvoetballers van Almere City FC gaan vrijdagavond op bezoek bij Sparta de huidige nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie. De Rotterdammers hebben slechts één punt achterstand op koploper FC Den Bosch. Almere City FC is momenteel terug te vinden op de zesde plaats van de ranglijst van de eerste divisie.

In vergelijking met de wedstrijd van vorige week tegen Telstar keert Bram van Vlerken terug in het basiselftal. De rechtsback is terug na een kuitblessure, die hij opliep tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Ook AS Roma huurling Moustapha Seck is terug van een buikspierblessure. De linksback gaat mee naar Rotterdam, maar is nog een twijfelgeval voor de basis.

Doelman Joshua Smits en verdediger Joudrick Pupe, die beide kampen met langdurige blessure’s zijn niet inzetbaar op Het Kasteel. De wedstrijd Sparta-Almere City FC begint vrijdagavond om 20.00 uur en is op onze website volgen via een liveblog.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel