Hammouti en Mirani ontbreken tegen Jong Ajax

ALMERE • Do 13 december 2018 | 17:00 • Donderdag 13 december 2018 | 17:00

Almere City FC-trainer Michele Santoni heeft tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2018 te maken met de nodige personele problemen. De Italiaanse coach kan geen beroep doen op zijn vaste centrale verdedigingsduo Faris Hammouti en Damon Mirani.

Hammouti liep vorige week donderdag een enkelblessure op tijdens de training, terwijl Mirani momenteel een buikspierblessure heeft. Dit betekent dat verdediger Radinio Balker speelt tegen Jong Ajax, de huidige nummer 9 van de eerste divisie. Balker is normaal de aanvoerder van Jong Almere City FC.

Verder ontbreken de langdurig geblesseerde verdediger Joedrick Pupe (die inmiddels de training hervat heeft) en doelman Joshua Smits nog altijd tegen het beloftenelftal van Ajax. Verdediger Guy Ramos is geschorst na zijn twee gele kaarten van vorige week tegen Sparta.

Almere City FC wil vrijdagavond het kalenderjaar voor het eigen publiek goed afsluiten met winst tegen de Amsterdammers. De Almeerders, die nog altijd zevende staan op de ranglijst, bevinden zich momenteel in een negatieve spiraal. Van de laatste 9 wedstrijden werden er slechts 2 gewonnen en tussendoor werd de ploeg ook nog eens uit het bekertoernooi geknikkerd door de amateurs van Kozakken Boys.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel