Crisis houdt aan voor Almere City FC

ALMERE • Zo 13 januari 2019 | 14:20 • Zondag 13 januari 2019 | 14:20

Almere City FC heeft de eerste wedstrijd van 2019 verloren. FC Volendam was in Almere met 0-2 te sterk voor de ploeg van trainer Michele Santoni.

Bij rust was het nog 0-0 in het Yanmar stadion, nadat de thuisploeg goede kansen had gehad om op voorsprong te komen. Zo troffen Stijn Meijer en James Efmorfidis paal en lat.

In de tweede helft kwam FC Volendam na 68 minuten op voorsprong door Kevin Visser. Nick Doodeman schoot een paar minuten later uit een hoekschop rechtstreeks de 0-2 binnen, na opnieuw een blunder van doelman Timo Plattel.

Almere City FC wacht nu al 7 wedstrijden op een overwinning. De ploeg staat op de 10e plaats van de ranglijst van de eerste divisie. Volgende week spelen de Almeerders een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.