City FC wint knap uit bij Cambuur 0-1

ALMERE • Vr 29 maart 2019 | 19:03 • Vrijdag 29 maart 2019 | 19:03

Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Cambuur gewonnen. In Leeuwarden was de formatie van Ole Tobiasen met 0-1 te sterk voor de thuisploeg. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat Almere wist te winnen uit bij Cambuur.

Bij rust was het nog 0-0 in de Friese hoofdstad. Na 20 minuten spelen in de tweede helft kwam Almere City FC op voorsprong door een goal van spits Stijn Meijer. Na een vrije trap bleef de bal hangen in de zestien en Meijer kon vervolgens van dichtbij de 0-1 binnentikken. Deze treffer bleek goud waard voor de Almeerders.

Door de belangrijke zege stijgen de Almeerders van de 11e naar 7e plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Komende maandag komt de ploeg weer in actie: dan is Helmond Sport in Almere te gast.