Flevo Boys verliest thuis van Berkum

EMMELOORD • Za 6 april 2019 | 14:34 • Zaterdag 6 april 2019 | 14:34

In de hoofdklasse B hebben de voetballers van Flevo Boys zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen concurrent Berkum verloren. Op sportpark Ervenbos was de ploeg uit Zwolle met 0-1 te sterk voor de thuisploeg.

De enige treffer van de wedstrijd viel een kwartier na rust en kwam op naam van Johnsen Bacuna. De aanvaller profiteerde van een te korte terugspeelbal bij de Emmeloorders. Diezelfde Bacuna was ook dicht bij de 0-2 nadat hij met een boogbal op de lat schoot.

Flevo Boys was in de tweede helft niet meer in staat echt gevaarlijk te worden tegenover de hechte defensie van de gasten. Door de nederlaag passeert Berkum Flevo Boys op de ranglijst.