Maaskant: kleedkamerverhaal Ali B overtrokken

ALMERE • Wo 15 mei 2019 | 17:04 • Woensdag 15 mei 2019 | 17:04

Almere City FC werd dinsdagavond op eigen veld uitgeschakeld tijdens de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Cambuur was in de eerste ronde na 2 wedstrijden net iets te sterk voor de Almeerders. Na de uitschakeling was er dinsdagavond op social media grote verbazing over het feit dat rapper Ali B tijdens de rust in de kleedkamer van de Almeerders zou zijn geweest om de spelers te motiveren.

Volgens technisch directeur Robert Maaskant van Almere City FC is het verhaal erg overtrokken: "Het klopt dat Ali B tijdens de rust in de kleedkamer is geweest, maar het is niet zo dat Ali een enorm verhaal over voetbal heeft gehouden. Ole Tobiasen heeft tijdens de rust in eerste instantie gewoon het woord genomen. Hierbij zijn stevige dingen gezegd. Toen de spelers op het punt stonden terug te gaan naar het veld heeft Ali B in de deuropening nog wat motiverende woorden gesproken."

Vorige week donderdag was Ali B ook aanwezig bij Almere City FC. Hij hield toen aan de vooravond van de eerste wedstrijd in Leeuwarden een motivatie-speech. Technisch directeur Robert Maaskant kon de aanwezigheid van Ali B tijdens de rust van de return best waarderen: "Ali heeft het heel goed bedoeld ons te willen helpen. Daar zijn wij hartstikke blij mee als Almeerders onder elkaar."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (5)

 • Cityman

    Do 16 mei Donderdag 16 mei

  Wat zullen ze hem betaald hebben om eens plaats te nemen bij City Ali gratis heb ie nog nooit gedaan 🤑

  reageer
 • Hans

    Do 16 mei Donderdag 16 mei

  Zou Michele Santoni dit ooit hebben toegestaan ? Nee...wat een circus op zo'n belangrijk moment !

  reageer
 • Danny

    Wo 15 mei Woensdag 15 mei

  Ongelofelijk verhaal dit .... jong eigenwijs en ambitieus noemen ze dat .... ik noem het mismanagement met Maaskant in de hoofdrol

  reageer
 • Willem

    Wo 15 mei Woensdag 15 mei

  Bij het geregisseerde de Voice kan Alie B wel redelijk coachen maar bij het betaalde voetbal is wel iets meer know how nodig blijkt
  Als Almere City had gewonnen had je mij niet gehoord denk ik

  reageer
 • Steef

    Wo 15 mei Woensdag 15 mei

  Ali moet lekker zijn centjes gaan tellen of iets anders gaan doen word een beetje vervelend.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert