Ruwe diamant Zimmerman wil top bereiken 

ALMERE • Zo 26 mei 2019 | 11:54 • Zondag 26 mei 2019 | 11:54

Rechtsbuiten Joshua Zimmerman van Almere City FC (-19 jaar) wil in de komende jaren de internationale top bereiken. De Almeerder, die deze week 18 jaar werd, hoopt komend seizoen te debuteren in de hoofdmacht van de Keuken Kampioen Divisie club.

Zimmerman was dit seizoen de absolute smaakmaker bij Almere City FC (-19 jaar), dat zaterdag naar de eredivisie promoveerde. De aanvaller mocht afgelopen seizoen zelfs al een paar keer met de eerste selectie meetrainen.

Volgens zijn trainer René Koster beschikt Zimmerman over unieke versnellingen, maar moet hij zeker nog werken aan bepaalde aspecten in zijn spel zoals zijn eerste aanname en het goed kiezen van positie.

Zimmerman heeft zijn carrière al helemaal uitgestippeld: eerst wil hij via de beloften debuteren in het eerste elftal. Na Almere City FC wil hij via een eredivisieclub uiteindelijk in de Premier League terechtkomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel