Bekerfinale Flevo Boys - VEV'67 live bij Omroep Flevoland

FLEVOLAND • Vr 31 mei 2019 | 7:48 • Vrijdag 31 mei 2019 | 7:48

Omroep Flevoland doet zaterdag 8 juni live verslag van de finale voor de KNVB Noordelijke Districtsbeker tussen Flevo Boys uit Emmeloord en VEV ’67 uit het Groningse Leek.

Flevo Boys eindigde dit seizoen in de Hoofdklasse B op de tiende plaats. Opponent VEV’67 kwam dit seizoen uit in de 2e klasse J en eindigde op de derde plaats. In de halve finale van de Noordelijke Districtsbeker versloeg VEV’67 concurrent Winsum, na strafschoppen. Flevo Boys won met 2-1 van Drachtster Boys. Vorig jaar won de club uit Emmeloord de districtsbeker na een 4-0 overwinning op SV Urk.

Omroep Flevoland zet vier camera's in voor een compleet live beeldverslag. Martijn de Groot en Florian van Velthoven verzorgen het commentaar bij de wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Ervenbos, aan de Espelerlaan in Emmeloord, en begint om 15.00 uur. De uitzending van Omroep Flevoland begint om 14.45 uur en is te zien via TV, website en app, maar ook via Facebook en YouTube.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel