‘Bebo’ wil furore maken bij Almeerse HC 

ALMERE • Di 27 augustus 2019 | 23:11 • Dinsdag 27 augustus 2019 | 23:11

Oud Argentijns hockey-international Ignacio Salas, oftewel ‘Bebo’, wil komend seizoen furore gaan maken bij de Almeerse Hockey Club. De 31-jarige Argentijn tekende onlangs een contract voor 2 seizoenen bij de Hoofdklasser.

Salas ziet zijn avontuur bij de Almeerse Hockey Club als een grote sportieve uitdaging. De aanvaller kijkt er enorm naar uit om te gaan spelen in de sterkste competitie van de wereld.

Bijnaam
Salas speelde 35 interlands voor Argentinië. In de hockey-wereld is hij beter bekend onder zijn bijnaam 'Bebo'. Hij kreeg deze bijnaam bij
zijn geboorte. In Argentinië betekent Bebo, de jongste zoon van de familie.

Doelstelling
Salas is een aanvallend ingestelde speler die goals kan maken en behoorlijk wat routine meebrengt. Zijn grote doel is om komend seizoen de Almeerders voor de Hoofdklasse te behouden en veel vrienden te maken in Almere.

Warme club
Zijn eerste indruk van de club is zeer bevredigend. 'Bebo' noemt de Almeerse HC een hele warme club. Hij voelt zich tot dusverre erg op zijn gemak bij de vereniging. "Mijn eerste indruk is veel beter dan ik had gehoopt. Op dit moment is dit gewoon de perfecte club voor mij", aldus de aanvaller.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel