Hockeyers ook onderuit bij HGC

ALMERE • Zo 17 november 2019 | 17:10 • Zondag 17 november 2019 | 17:10

De mannen van de Almeerse Hockeyclub blijven nog altijd wachten op de eerste zege van het seizoen. Op bezoek bij HGC in Wassenaar was de thuisploeg met 5-1 te sterk.

Aan het einde van het eerste kwart kwam de Almeerse wel op voorsprong. Stijn Jolie schoot een strafcorner binnen. HGC kwam in het tweede kwart langszij en scoorde in korte tijd nog twee keer. De ploeg van coach Pasha Gademan kreeg kansen op de aansluitingstreffer, maar in het laatste kwart scoorde HGC ook nog de 4-1 en 5-1.

Zaterdag ging de Almeerse op eigen veld nog met 3-4 onderuit tegen Kampong. De ploeg staat na tien duels in de hoofdklasse op de laatste plaats met 1 punt.