City FC opent nieuwe hoofdtribune

ALMERE • Vr 17 januari 2020 | 6:48 • Vrijdag 17 januari 2020 | 6:48

Voetbalclub Almere City FC viert vrijdagavond dat de eerste fase van de verbouwing van het Yanmar stadion voltooid is. Voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap zal de nieuwe hoofdtribune en de nieuwe verlengde VIP-tribune feestelijk in gebruik worden genomen.

Het vernieuwde Yanmar stadion kent voorlopig een nieuwe capaciteit van 4201 toeschouwers. Na de voltooiing van de tweede fase kunnen er vanaf komende zomer 4500 mensen plaatsnemen in de thuishaven van de club. Het toeschouwersrecord staat nu nog op 3430, maar Almere City FC hoopt vrijdagavond tegen De Graafschap een nieuw record te vestigen.

Tijdens de zogenoemde 'Stadium Warming Party' treden er voor de wedstrijd artiesten op in het Yanmar stadion zoals de Almeerse rappers Lil’MG en LEAFS en de zingende barman Danny Lit. De opkomst van de spelers zal worden begeleid met een spectaculair vuurwerk. Ook zal de clubmascotte Ally de Aap een speciale entree maken in het vernieuwde stadion.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel