Hockeydames geven winst weg in laatste seconde

ALMERE • Zo 8 maart 2020 | 15:50 • Zondag 8 maart 2020 | 15:50

De eerste damesploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag de competitie hervat met een gelijkspel tegen directe concurrent Cartouche uit Voorburg. Op sportpark Klein Brandt eindigde de topper in de Overgangsklasse in een 2-2 gelijkspel. De gelijkmaker van Cartouche viel in de laatste seconde van de wedstrijd na een strafcorner.

Bij rust was het nog 0-0 in Almere. In het derde kwart kwam de Almeerse HC op voorsprong via Dhymara Lacroes. Even later tilde Dees Pellens de score naar 2-0.

In het 4e en laatste kwart kwamen de gasten uit Voorburg via Justine van Ostaijen terug in de wedstrijd na een strafcorner. In de laatste seconde van de wedstrijd kreeg Cartouche opnieuw een strafcorner, nadat de Almeerse hockeyster onvoldoende afstand had genomen na een vrije slag. De corner ging er uiteindelijk in via wederom de stick van Justine van Ostaijen: 2-2.