Opnieuw nederlaag voor hockeymannen

ALMERE • Zo 8 maart 2020 | 16:20 • Zondag 8 maart 2020 | 16:20

De mannen van de Almeerse Hockey Club wachten nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Op het eigen sportpark Klein Brandt verloren de Almeerders met 1-5 van Oranje Rood.

Al na vijf minuten kwamen de bezoekers uit Eindhoven op voorsprong via Thomas Briels. Die zorgde er aan het begin van de tweede helft voor dat de achterstand voor de Almeerse verdubbeld werd. Bram Cornelisse bracht met de 1-2, uit een strafcorner, de spanning nog even terug. Een benutte strafcorner van Oranje Rood-speler Jamie van Aart ontdeed het duel echter van alle spanning. Ook Mink van der Weerden en Thibeau Stockbroekx pikten nog een doelpuntje mee.

De Almeerders blijven met twee punten uit vijftien wedstrijden hekkensluiter in de hoofdklasse.