Groeibriljant Devyne Rensch droomt van Ajax 1

LELYSTAD • Zo 15 maart 2020 | 17:48 • Zondag 15 maart 2020 | 17:48

Voetballer Devyne Rensch timmert hard aan de weg bij Ajax. De 17-jarige Lelystedeling tekende vorige zomer zijn eerste contract bij de landkampioen en is dit seizoen uitgegroeid tot een vaste waarde bij Ajax –19 jaar.

Rensch volgende doel is om zijn debuut te maken in Ajax 1. De Lelystedeling droomt van zijn eerste minuten in de Arena: “Natuurlijk wil ik mijn debuut maken, nog dit jaar. Daar wil ik echt voor gaan en daarna wil ik mij blijven doorontwikkelen. Belangrijkste is dat ik mijn kans moet krijgen”.

Rensch blijft voorlopig nog in Lelystad wonen en reist dagelijks heen en weer. Zijn grote voorbeelden zijn verdedigers Raphael Varane van Real Madrid en Ajacied Daley Blind.

Rensch wist onlangs met Ajax -19 jaar de kwartfinales van de Youth League te bereiken door Atletico Madrid na strafschoppen te verslaan. De UEFA Youth League is een toernooi voor alle onder de 19 teams van de clubs, die zich hebben gekwalificeerd voor de groepsfase van de UEFA Champions League.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel