City FC wil verder met Tim Receveur

ALMERE • Do 28 mei 2020 | 16:36 • Donderdag 28 mei 2020 | 16:36

Almere City FC en aanvoerder Tim Receveur willen ook komend seizoen met elkaar verder. Beide partijen hebben naar elkaar de intentie uitgesproken om het aflopende contract van de middenvelder binnenkort te willen verlengen.

Receveur kwam het afgelopen seizoen geen minuut in actie voor Almere City FC, omdat hij terugkwam van een zware kruisbandblessure. De middenvelder scheurde begin maart 2019 tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Na een lange revalidatie bij de KNVB in Zeist en in Almere is Receveur nu volledig hersteld. Hij had gehoopt in de slotfase van de competitie of tijdens de play-offs zijn rentree te maken, maar vanwege het coronavirus werd de competitie geannuleerd.

Receveur verwacht er binnenkort uit te komen met de club: “We zijn in gesprek over verlenging en we staan er allebei heel positief tegenover. Dat is heel fijn, zeker als je ziet hoe weinig ik heb kunnen laten zien in de afgelopen tijd. Ik hoop dat in de komende twee weken de kogel door de kerk gaat en ik fit aan de voorbereiding van het seizoen 2020-2021 kan beginnen. Ze willen graag door en ik ben nu verplicht om te laten zien dat ik topfit ben. Dat ga ik ook doen. Als ik fit ben en mijn oude niveau weer haal, dan denk ik dat ik het vertrouwen dubbel en dwars kan terugbetalen”, aldus een zelfverzekerde Tim Receveur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel