Surfer Sil Hoekstra begonnen als voedingscoach

ALMERE • Vr 10 juli 2020 | 5:55 • Vrijdag 10 juli 2020 | 5:55

Windsurfer Sil Hoekstra gebruikt de coronacrisis om te investeren in zijn maatschappelijke carrière. Het Almeerse surftalent is begonnen als voedingsadviseur.

Door de pandemie kon Hoekstra in de afgelopen maanden niet op trainingsstages in het buitenland. In plaats daarvan maakte hij zijn trainingsuren in Nederland. De tijd die hij daardoor bespaarde heeft hij gebruikt om zijn nieuwe werkzaamheden op te starten.

Hoekstra richt zich onder meer op de begeleiding van mensen met overgewicht die willen afvallen of op mensen die weinig energie hebben. Hij helpt ze met voedings- en trainingsadviezen. Hoekstra zegt zelf ook veel baat te hebben bij goede voeding: "Ik heb zelf ook mijn voeding aangepast. Ik dacht altijd dat ik dat al super goed deed, maar ik heb gemerkt dat het nog veel beter kan. Ik heb na die aanpassing veel meer energie, zit beter in mijn vel."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel