Hockeymannen verliezen thuis van Oranje Rood

ALMERE • Zo 13 september 2020 | 18:50 • Zondag 13 september 2020 | 18:50

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft ook de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse verloren. Op sportpark Klein Brandt in Almere was Oranje Rood uit Eindhoven zondagmiddag met 2-4 te sterk voor de formatie van het trainersduo Bart van der Wolf en Arjan Jolie.

De gasten kwamen al na dertig seconden op voorsprong door een treffer van Joep de Natris. Nog voor rust verdubbelden de Brabanders de marge door een goal van Thibeau Stockbroekx: 0-2.

Na rust kwamen de gasten op 0-3 door weer een goal van Joep de Natris. Almere deed vervolgens wat terug via Patrick Houben: 1-3. Oranje Rood wist uit een benutte strafcorner van Teun Beins de 1-4 op het scorebord te zetten, waarna Bram Cornelisse (ook uit een strafcorner) de einduitslag op 2-4 bepaalde.

De Almeerse, dat afgelopen zomer dertien spelers en de trainer zag vertrekken, heeft in het begin van de competitie een loodzwaar programma. Na de verloren wedstrijden tegen Bloemendaal en Oranje Rood, treft de ploeg volgende week topploeg Kampong van oud-Almeerders Terrance Pieters en Jonas de Geus.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel