Kampong vernedert Almeerse Hockey Club met 11-0

ALMERE • Zo 20 september 2020 | 16:51 • Zondag 20 september 2020 | 16:51

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club is zondagmiddag gigantisch vernederd in de Hoofdklasse. Topclub Kampong was in Utrecht met 11-0 veel te sterk voor de formatie van het trainersduo Bart van der Wolf en Arjen Jolie.

Bjorn Kellerman was de grote man bij Kampong: hij wist 4x het net te vinden. Jip Jansen was goed voor 3 goals. Ook Terrance Pieters deed zijn oude ploeg pijn: Pieters was verantwoordelijk voor de 7-0.

Het was voor de Almeerders alweer de derde nederlaag in het nog prille seizoen. Door de nieuwe nederlaag zijn de Almeerders nu de hekkensluiter van de Hoofdklasse met 0 punten uit 3 wedstrijden.

De eerste damesploeg van de Almeerse Hockey Club was wel succesvol zondagmiddag. In de overgangsklasse won de ploeg de uitwedstrijd tegen Rood Wit met 2-1 dankzij goals van Quirine Angel en Yvette Willems. De Almeerse dames zijn nu alleen koploper in de Overgangsklasse B met 9 punten uit 3 wedstrijden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel