Henk de Jong: 'Almere City FC is favoriet'

ALMERE • Za 14 november 2020 | 17:17 • Zaterdag 14 november 2020 | 17:17

De trainer van Cambuur Leeuwarden, Henk de Jong, vindt Almere City FC de favoriet in de topper van de Keuken Kampioen Divisie die zondagavond om 20.00 uur op het programma staat. De Leeuwarders staan op de derde plaats van de ranglijst, terwijl de ploeg van trainer Ole Tobiasen koploper is.

Almere City staat bovenaan, terwijl wij het afgelopen week hebben laten liggen tegen Jong Ajax", stelt De Jong. "Het is ook wel eens lekker dat een andere ploeg eens de favoriet is."

De Jong ziet zichzelf als een coach die graag attractief voetbal speelt. "Dat zou ik ook aan Almere City adviseren: ga gewoon lekker voetballen. En als je dan wint, dan loop je ook nog flink uit op je concurrenten." Mochten de Almeerders zondag winnen, dan blijft het verschil met de nummer twee De Graafschap in ieder geval minimaal twee punten. Het verschil met Cambuur Leeuwarden bedraagt dan acht punten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel