Aanvaller Alhaft langer bij Almere City FC

ALMERE • Wo 27 januari 2021 | 16:20 • Woensdag 27 januari 2021 | 16:20

Almere City FC heeft woensdagmiddag het contract van Ilias Alhaft met twee seizoenen verlengd. De vleugelaanvaller ligt nu vast tot medio 2023.

Alhaft kwam dit seizoen knap terug na een zware kruisbandblessure, die hij in maart 2019 opliep. Door de knieblessure kwam de buitenspeler in het vorige, door corona afgebroken, seizoen niet in actie voor de Almeerders.

Dit seizoen onderscheidde Alhaft zich al met mooie goals en assists voor de ploeg van Ole Tobiasen. Almere City FC is momenteel gedeeld koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

"Sinds ik hier onder contract sta, heb ik met eigen ogen gezien dat de club voortdurend stappen maakt. Dat we echt om de bovenste twee plaatsen mee strijden, zag ik echter niet aankomen. Ik voel me happy hier bij Almere, het collectief is onze kracht. Het mooiste is om hier iets tastbaars achter te laten en met de club te promoveren naar de Eredivisie”, laat Alhaft op de clubwebsite weten.

Technisch manager Teun Jacobs is blij met de contractverlenging van de creatieve speler: "Ilias is een aanvaller waar een bijzondere dreiging vanuit gaat. Hij bewijst elke keer als hij op het veld staat weer dat hij een directe meerwaarde voor ons team is. Wij zijn ontzettend blij dat hij de komende seizoenen een bijdrage blijft leveren aan onze ambities”, aldus Jacobs op de clubwebsite.

Alhaft speelt sinds januari 2019 bij Almere City FC. Hij kwam destijds tijdens de winterstop over van Sparta, waar hij de gehele jeugdopleidng doorliep.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel