Atlete Manon Schoop durft zich nergens op te richten

EMMELOORD • Za 30 januari 2021 | 9:38 • Zaterdag 30 januari 2021 | 9:38

Atlete Manon Schoop uit Emmeloord durft zich nog niet specifiek te richten op een atletiektoernooi. Ze is bang dat de wedstrijden door het coronavirus toch weer worden afgelast. Dat zegt Schoop tijdens één van haar trainingen in het Kuinderbos in Noordoostpolder.

"Je weet niet hoe het loopt en het kan allemaal weer niet doorgaan", aldus de atlete.

Tot nu toe staat het NK Meerkamp en het NK Indoor van volgende maand in haar agenda. Tijdens het NK van vorig jaar zat het de Emmeloordse niet mee, ze scheurde in de voorbereiding haar enkelbanden.

De coronapandemie gaf haar langer de tijd om te kunnen herstellen van deze zware blessure, want er werden veel wedstrijd in 2020 afgelast. Op dit moment voelt Schoop zich fit en hoopt snel weer in actie te kunnen komen tijdens wedstrijden.

Deze maand staat normaal gesproken in het teken van de verschillende sportverkiezingen in onze provincie. Vanwege de coronapandemie gaan de verkiezingen dit jaar niet door. Omroep Flevoland zoekt een paar winnaars van vorig jaar op. In deze aflevering atlete Manon Schoop uit Emmeloord, ze werd sportvrouw 2019 van gemeente Noordoostpolder.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel