Paul Quasten wil in de Eredivisie blijven

ALMERE • Za 26 juni 2021 | 10:50 • Zaterdag 26 juni 2021 | 10:50

Profvoetballer Paul Quasten uit Almere wil ook komend seizoen actief zijn in de Eredivisie. De 36-jarige linksback is vanaf 30 juni clubloos en kan dan transfervrij bij een nieuwe club tekenen. Hij hoopt binnenkort een nieuwe club te vinden, die op het hoogste nationale niveau actief is. Om fit te blijven traint hij met zijn vader een paar keer per week op de velden van Forza Almere.

De afgelopen 4 seizoenen kwam Quasten uit voor RKC, maar omdat de Eredivisieclub wil verjongen kon Quasten niet rekenen op een nieuw contract. De Almeerder kan terugkijken op een schitterende periode in Waalwijk met als absolute hoogtepunt de promotie naar de Eredivisie (na de zinderende play-offs finale tegen Go Ahead Eagles in 2019). Het afgelopen seizoen wist Quasten zich met RKC knap rechtstreeks te handhaven op het hoogste niveau.

Quasten is half Tsjechisch. Hij speelde jeugdinterlands voor het geboorteland van zijn moeder: Tsjechië. Hij kwam uit voor de onder 19 en onder 21 elftallen van het land. Maandagmiddag om 15.10 uur zal Quasten tijdens een radio-uitzending van Omroep Flevoland terugkijken op de EK wedstrijd tussen Tsjechië en Nederland van zondagavond.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel