Verheydt van City FC naar ADO Den Haag

ALMERE • Do 5 augustus 2021 | 22:07 • Donderdag 5 augustus 2021 | 22:07

Aanvaller Thomas Verheydt speelt met ingang van komend seizoen in het shirt van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie. Hij tekent een contract voor drie seizoenen in zijn geboortestad. De 29-jarige spits speelde de afgelopen twee seizoenen nog voor Almere City FC.

ADO Den Haag hoeft geen transfersom te betalen, want op 30 juni liep zijn contract af in Almere. Verheydt werd het afgelopen seizoen clubtopscorer bij Almere City met twintig treffers in 37 wedstrijden. Dat was goed voor een nieuw clubrecord.

Verheydt kwam in de zomer van 2019 naar Almere City FC, nadat de Almeerders hem wegkochten bij Go Ahead Eagles. De aanvaller speelde op zaterdag 15 mei zijn laatste wedstrijd in het shirt van Almere City toen de Almeerders in de eerste ronde van de play-offs werden uitgeschakeld door NEC. Na afloop gaf Verheydt in een interview met Omroep Flevoland aan dat hij zijn laatste wedstrijd in Almere had gespeeld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel