Flevo Boys wint, puntenverlies SV Urk

EMMELOORD • Za 18 september 2021 | 17:09 • Zaterdag 18 september 2021 | 17:09

In de Hoofdklasse B heeft Flevo Boys zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen NSC Nijkerk gewonnen. De Emmeloorders waren op sportpark Ervenbos met 3-0 te sterk voor de gasten. Het was de 2e zege van het seizoen voor de ploeg van Arjen Postma. Zijn ploeg stijgt naar de vijfde plek van de ranglijst.

Flevo Boys was in de 1e helft de bovenliggende partij. Dit resulteerde in de 1-0 van aanvaller Johan Tiems halverwege de 1e helft. In de 2e helft verdubbelden de Emmeloorders de marge na een schitterende goal van de 18-jarige invaller Younes El Ghamarti.

Diezelfde El Ghamarti kreeg direct na die 2-0 een paar goede kansen om de score nog verder op te voeren. De 3-0 viel uiteindelijk nog in de slotfase en kwam van de voet van Yumé Ramos.

Derby
SV Urk verspeelde zaterdagmiddag de eerste punten van het seizoen. De ploeg van Gert Jan Karsten speelde met 1-1 gelijk bij DETO. De Urkers blijven koploper van de Hoofdklasse B met 10 punten uit 4 gespeelde wedstrijden. Volgende week staat de derby SV Urk- Flevo Boys op het programma.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel