City FC speelt zonder publiek tegen Excelsior: "Wie weet helpt het ons"

ALMERE • Za 13 november 2021 | 15:22 • Zaterdag 13 november 2021 | 15:22

"Almere City heeft vorig seizoen zonder publiek heel goed gepresteerd. Dus wie weet helpt het ons." Trainer Gertjan Verbeek probeert positief te blijven, nu de Almeerders vanwege de coronamaatregelen zondagavond zonder publiek moeten spelen in de uitwedstrijd bij Excelsior in Rotterdam.

In ieder geval de komende drie weken is publiek niet welkom bij sportwedstrijden vanwege de coronamaatregelen. "Zonde, maar we moeten het ermee doen", zegt Verbeek. Almere City staat achttiende in de Keuken Kampioen Divisie, Excelsior is de nummer twee van de ranglijst. "Ze hebben een goede ploeg, maar wij weten wat we moeten doen als ik de training zie. Of het dan genoeg is om Excelsior te verslaan, want dat is een goede ploeg, moet na afloop blijken."

De Almeerders missen Marcelencio Esajas (blessure) en Michael Woud (interlands Nieuw-Zeeland). Jorrit Smeets en Anass Ahannach zijn weer terug na blessureleed.

De aftrap in Rotterdam is zondagavond om 20:00 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel