Meerdere coronabesmettingen bij City FC en Telstar

ALMERE • Za 29 januari 2022 | 16:34 • Zaterdag 29 januari 2022 | 16:34

Trainer Alex Pastoor van Almere City FC kan zondagmiddag tijdens de thuiswedstrijd tegen Telstar geen beroep doen op vleugelaanvallers Ilias Alhaft, Oussama Bouyaghlafen en Thijs van Leeuwen. Bouyaghlafen en Van Leeuwen testten in de aanloop naar de wedstrijd positief, terwijl Alhaft 'uit voorzorg' apart wordt gehouden van de groep. Ook assistent trainer Tim Bakens zit zondagmiddag thuis met een coronabesmetting.

Ook de technische staf van tegenstander Telstar heeft te maken met corona. Hoofdtrainer Andries Jonker is zondagmiddag afwezig in verband met een besmetting. Ook assistent Michael Dingsdag en de keeperstrainer hebben volgens NH Nieuws corona. Het lijkt erop dat de spelersgroep van Telstar gevrijwaard is gebleven van besmettingen.

Naast de corona-gevallen kan Almere City trainer Alex Pastoor geen beroep doen op Anass Ahannach en Faris Hammouti, die beide terugkomen van een blessure. Daniel Breedijk en Steve Tunga waren al voor de rest van het seizoen uitgeschakeld met zware blessures. Bradly van Hoeven is deze week wel weer aangesloten bij de selectie, maar voor de vleugelaanvaller komt de wedstrijd tegen Telstar te vroeg.

Bij Telstar ontbreken oud Almere City FC spelers Anwar Bensabouh, Delvechio Blackson en Tom Overtoom zondagmiddag vanwege blessures. De wedstrijd in het Yanmar stadion begint om 14.30 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel