Meer spelers definitief weg bij Almere City FC

ALMERE • Di 17 mei 2022 | 19:25 • Dinsdag 17 mei 2022 | 19:25

Centrale verdediger Daniel Breedijk, de middenvelders Steve Tunga en Anass Ahannach en aanvaller Oussama Bouyaghlafen keren komend seizoen niet meer terug bij Almere City FC. Deze spelers, die allen een aflopend contract hebben, passen niet in de toekomstplannen van de club en hebben daarom geen nieuwe aanbieding gehad.

Ze kregen eind maart al een formele ontslagbrief van de club, maar er zou in een later stadium een definitieve beslissing worden genomen over een eventueel langer verblijf bij de enige profclub van Flevoland.

Over centrale verdediger Ramon Leeuwin heeft de club nog geen beslissing genomen. De routinier gaf na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Jong AZ (0-3) nog aan dat hij wel oren heeft naar een langer verblijf bij Almere City FC. Eerder was al duidelijk dat rechtsback Bram van Vlerken, die ook een aflopend contract heeft deze zomer, naar Helmond Sport zal verkassen.

Zimmerman en Hoogenboom vertrekken ook
Almere City FC zal deze zomer ook afscheid nemen van twee getalenteerde spelers uit het beloftenelftal. Aanvaller Joshua Zimmerman en verdediger Ezra Hoogenboom verlaten de club. Beide spelers debuteerden het afgelopen seizoen in het eerste elftal.

Zimmerman heeft een nieuwe aanbieding van Almere City naast zich neergelegd en heeft aangegeven naar een andere club te willen. Almere City heeft een aanvankelijke aanbieding richting Ezra Hoogenboom uiteindelijk weer ingetrokken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel