Jeugdspeler Grootfaam tekent eerste profcontract bij City FC

ALMERE • Za 25 juni 2022 | 17:09 • Zaterdag 25 juni 2022 | 17:09

Jeugdspeler Niciano Grootfaam heeft zijn eerste profcontract getekend bij Almere City FC. De 21-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen met een optie voor een verlenging.

Bij Almere City FC was Grootfaam het afgelopen seizoen van grote waarde voor het team O21, dat landskampioen werd in de Eredivisie. De rechtsback kwam in totaal 22 wedstrijden in actie voor de ploeg van trainer Hedwiges Maduro. Acht keer zat hij ook bij de eerste selectie op de bank, maar zijn debuut maakte hij nog niet voor de formatie van trainer Alex Pastoor.

Grootfaam is blij met zijn eerste profcontract laat hij weten op de website van de club: "There are hidden blessings in every struggle. Ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn loopbaan bij Almere City FC te starten en kijk uit naar de mogelijkheid mijzelf elke dag weer te verbeteren."

Technisch directeur Johan Hansma: "Niciano is een moderne rechtsback met snelheid en duelkracht, die vorig seizoen in O21 een sterke en snelle groei heeft laten zien. Almere City FC biedt hem graag de kans om zijn potentie ten volste te benutten en uit te groeien tot een volwaardige rechtsback voor het eerste elftal."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel