City FC dreigt Lance Duijvestijn kwijt te raken

ALMERE • Za 16 juli 2022 | 18:03 • Zaterdag 16 juli 2022 | 18:03

Almere City FC dreigt topspeler Lance Duijvestijn kwijt te raken tijdens de huidige voorbereiding op het nieuwe seizoen. Diverse clubs, waaronder ook eredivisie-clubs, hengelen momenteel naar zijn diensten. Enkele clubs zouden zelfs al een bod hebben neergelegd bij technisch directeur Johan Hansma voor de 'nummer 10' van Almere City FC.

Lance Duijvestijn staat zelf staat nadrukkelijk open voor een vertrek: "Ik heb de ambitie om in de eredivisie te gaan spelen en dat weten ze bij de club ook. Maar ik heb nog twee jaar bij Almere en ik weet ook wat ik hier heb. We zijn iets moois aan het bouwen. Er wordt een mooie basis gelegd, maar mijn ambitie is zeker om in de eredivisie te spelen. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat ik blijf".

Duijvestijn wil in ieder geval voor de start van de nieuwe competitie (van begin augustus) een keuze maken. De aanvallende middenvelder kwam vorige zomer over Helmond Sport. In zijn eerste seizoen bij Almere City FC was Duijvestijn goed voor 12 goals en 11 assists.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel