Hockeyers winnen spektakelstuk van Cartouche 

ALMERE • Zo 2 oktober 2022 | 16:32 • Zondag 2 oktober 2022 | 16:32

In de Promotieklasse heeft de eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Cartouche gewonnen. Na een spectaculaire wedstrijd werd het uiteindelijk 4-3 op sportpark Klein Brandt.

De Almeerders begonnen slecht aan de wedstrijd en keken na het eerste kwart tegen een 0-2 achterstand aan. Nog voor rust wist de thuisploeg via goals van Joep Troost en Manu Verga de schade te repareren: 2-2.

In het 3e kwart kwamen de Almeerders op voorsprong via de stick van Manu Verga, maar nauwelijks een minuut later wist Cartouche alweer de gelijkmaker aan te tekenen: 3-3. In het 4e en laatste kwart voltooide Manu Verga zijn hattrick en zette hij zijn ploeg andermaal op voorsprong: 4-3. Dit bleek uiteindelijk de winnende goal.

De ploeg van coach Alex Verga staat stijgt door dit resultaat naar de 4e plek in deze Promotieklasse met 9 punten uit 4 gespeelde wedstrijden. Het verschil met koploper Nijmegen is slechts 1 punt. Volgende week gaan de Almeerders op bezoek bij Ring Pass Delft.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel