Luxe kerstonbijt voor chimpansee Macario

ALMERE
Ook een aap wil met kerst wel eens wat speciaals op tafel. Zeker als je je leven in eenzaamheid hebt doorgebracht. En dus kreeg chimpansee Macario dinsdag een kerstontbijt bij stichting AAP.

Macario is een jaar geleden van Gran Canaria naar Almere gebracht. Hij had zijn leven in een kleine kooi doorgebracht. Een jaar later gaat het goed met hem; Macario is aangekomen en kan inmiddels met soortgenoten overweg.

Dinsdag kreeg hij, samen met een andere chimp een luxe kerstontbijt met peren, walnoten en wortels.

reacties (5)

 • hk

   

  De kern van het probleem is dat de mensen die "het zonder moeten doen" zich te goed voelen voor een ook voor ons zeer gezond, domweg heerlijk (behalve voor wie zijn spaakpapillen vermoord heeft met kant en klare prut) en niet te vergeten spotgoedkoop maaltje van peren en peentjes.

  reageer
 • Weber

   

  Och, Als tie maar gelukkig is

  reageer
 • flevo

   

  en maar klagen....

  reageer
 • Wat deze mensen doen is topwerk! Deze aap mag ook genieten met kerst. Om dan te beginnen over een apennaam hoe moet je ze dan noemen aap 1 en zo verder? Menig mens moet het zonder doen, maar die zitten niet opgesloten in een kooi en om nou te beginnen over walnoten peren en wortels hou eens op en laat de dieren ook genieten deze dagen.

  reageer
 • Jos

   

  AAP "vermenselijkt" apen. Strijden voor dierenrechten en een goede opvang van verwaarloosde dieren prima, maar geef ze geen grote mensennamen en tracteer ze niet op een "luxe kerstontbijt". Menig mens moet zonder doen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert