Verkeerslichten Gooiseweg nog niet gerepareerd

FLEVOLAND
Bij de op- en afrit van de A27 tussen Zeewolde en Almere moeten automobilisten nog steeds rekening houden met vertraging door defecte verkeerslichten. De provincie zet tijdens de avondspits opnieuw verkeersregelaars in.

Ook vanochtend was het druk op de kruising van de Gooiseweg met de Waterlandseweg. Het verkeer stond rond half negen meer dan 20 minuten vast.

De provincie kan niet zeggen wanneer de verkeerslichten weer normaal zullen functioneren. De storing is veroorzaakt door een kapotgetrokken kabel tijdens werkzaamheden de verdubbeling van de Gooiseweg.

reacties (1)

  • johan54

     

    Ben er vandaag een paar keer langs moeten rijden. Vaak is het een chaos als er verkeers (ont-)regelaars worden ingezet, maar het moet me van het hart dat de mensen die dat hier vandaag gedaan hebben een dikke schouderklop verdienen. Nagenoeg geen oponthoud. Ik reed er in de ochtendspits (07.20) en vanmiddag laat (vroege avondspitstijd 16.15). Top gedaan heren, mijn complimenten. De alcoholcontrole vorige week onder het viaduct op die plaats kostte meer tijd dan dit

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert