Laagland gaat stoppen met InwonersBelang

FLEVOLAND
Gerben Laagland gaat niet verder met zijn partij InwonersBelang. Na de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015 trekt hij de stekker uit de partij.

Laagland richtte de eenmansfractie op, nadat hij in maart van dit jaar uit de PVV-fractie stapte. Het Statenlid was het niet eens met de Marokkanenuitspraak van Geert Wilders.

De politicus richtte InwonersBelang op voor de PVV-kiezers die het ook oneens zijn met de uitspraak van Wilders. Laagland verwacht dat het niet mogelijk is om bij de volgende verkiezingen genoeg stemmen te krijgen voor een zetel in Provinciale Staten.

reacties (4)

 • Frits

   

  Die gaat met Woit Jansen voor 50+.

  reageer
 • kiezer

   

  Eerst in de Provinciale Staten. Daarna zich aanmelden bij de Inwonerspartij Lelystad en voor veel onrust en splitsing zorgen en nu weer overwegen de stekker eruit te trekken bij Inwonersbelang. Wiens belang ? zijn EIGEN belang. Ga ook maar net zoals een ex-wethouder naar 50+

  reageer
 • willem

   

  Als de heer Laagland nu al weet dat hij na 15 maart niet genoeg stemmen krijgt om verder te gaan, zou het hem sieren nu al de sterkker er uit te trekken en plaats te maken en niet nog een halfjaar ons geld op te maken.

  reageer
 • Bram

   

  Trek dan nu de stekker er maar uit, en ook niet teren op de Burger.!!!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert