Raad toch eerst aan zet over toekomst De Deel

NOORDOOSTPOLDER
De gemeenteraad van Noordoostpolder zal toch eerst worden geraadpleegd over de toekomst van De Deel, daarna pas bewoners en ondernemers. Dat heeft CDA-wethouder Henk Suelmann geantwoord op vragen van de SP.

De socialisten voelden zich gepasseerd toen het college bekendmaakte ideeën van bewoners en ondernemers te willen over het stadshart van Emmeloord. Suelmann neemt nu twee weken de tijd om met alle fracties te overleggen.

Vorige week brak de gemeente met Provast omdat de projectontwikkelaar er niet in slaagde de plannen voor de bouw van winkels en kantoren op De Deel gefinancierd te krijgen. Dat betekent dat er nu opnieuw nagedacht moet worden over het centrum.

reacties (5)

 • sjon

   

  Hopelijk leveren onze politici nu eindelijk eens een bijdrage aan de oplossing van het vraagstuk. Laten ze aan de inwoners eindelijk zien waarvoor en waarom ze zijn gekozen. Hopelijk gaan we geen haantjes gedrag meer zien, maar wezenlijke oplossingen.

  reageer
 • Bergerac

   

  Lees ik dat echt goed? De SP voelde zich gepasseerd? Volgens mij voelt de bevolking van de NOP zich al jarenlang gepasseerd door de gemeenteraad en Ben W over de deel.

  reageer
 • jk

   

  opzich helemaal met u eens, enkel, iedereen heeft een andere mening, gaat dan nooit samen komen. ik hoop dat de gemeenteraad een aantal opties gaat bedenken en dan hier de bevolking van de nop over laat stemmen

  reageer
 • Kc

   

  Nee toch! Bewoners hebben een verstandiger kijk hierop. Wij denken in her belang van Emmeloord en de inwoners. Politici maken er een prestigeobject van.

  reageer
 • Klaas

   

  Politieke dwaling. Het wegschoppen van de winkeliers op de Deel was zo gebeurd. Het invullen duurt nu al ongeveer 20 jaar !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert