Huurwoningen Odeonstraat blijven langer staan

ALMERE
De 80 tijdelijke huurwoningen van Ymere aan de Odeonstraat in Almere Stad blijven in ieder geval tot 2020 staan. Dat laat de wooncorporatie weten.

Eigenlijk zouden de starters- en studentenwoningen aan het eind van dit jaar verdwijnen. Maar omdat er in Almere een groeiende behoefte is aan tijdelijke huisvesting, blijven ze vijf jaar langer staan.

De huizen staan sinds 2005 aan de Odeonstraat.

reacties (3)

 • -Z-

   

  Passende foto, zoals te vaak door redactie Omroep Flevoland geplaatst...

  reageer
 • Faerie

   

  Ja idd, deze woningen zijn ondertussen al vaker verlengd. Na 2009 zouden ze tot 2013 blijven staan, daarna tot 2015 en nu weer tot 2020. Ik vraag me af of de woningen niet ondertussen aan onderhoud toe zijn dan. Wellicht is het wijs om gewoon te kijken of het nut heeft om die woningen permanent daar te laten staan en er meer bij te plempen. De nood is groter dan die 80 woningen. Zet er ook wat grotere units neer voor gezinnen. Maak er gewoon een volwaardig deel van Filmwijk van. Noem dat nieuwe deel Cinemarestraat. :)

  reageer
 • Gerard

   

  Oorspronkelijk was het idee ze tot 2009 te laten staan, omdat het gebied voor andere doeleinden zou worden gebruikt. Blijkbaar staan die plannen op een laag pitje. Even leek het erop dat er een Chinatown zou komen, maar op dat vlak is het al een tijdje angstvallig stil...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert