Ziekenhuispersoneel bijgepraat over reorganisatie

EMMELOORD
Medewerkers van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord worden maandagmiddag geinformeerd over de geplande reorganisatie. De besloten bijeenkomst in Sneek is om 12:00 uur begonnen.

Het Antonius stelt dat er honderd arbeidsplaatsen moeten verdwijnen voor een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast wil de directie de kosten terugbrengen door kritisch te kijken naar het vastgoed van het ziekenhuis.

Wat de plannen concreet betekenen voor de dependance in Emmeloord, is niet duidelijk. Twee jaar geleden kondigde het ziekenhuis nog uitbreidingsplannen aan in Emmeloord en is er grond aangekocht voor nieuwbouw.

reacties (2)

 • Flevolandse

   

  Triest voor de medewerkers die dit aan gaan en de onzekerheid die blijft!!! Wat volgt hierna??? Vragen die veel mensen bezig houden en dit geeft onrust bij mensen, dat is logisch!!!! Alles en overal moet met minder mensen doen, maar wel de dezelfde kwaliteit en veiligheid graag waarborgen! Tja, dat gaat niet!!!!! We kunnen ons terecht zorgen maken, dan bedoel ik de hele zorg in het algemeen overal in het land, dat dit in de toekomst grote problemen gaat geven!

  reageer
 • KC

   

  Laten zij gaan samenwerken met de MC groep, dan is er direct weer een groot ziekenhuis. Dat is een aardige besparing. In de zorg moet er niet worden geconcurreerd, maar samen worden gewerkt. .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert