Zeven Drontenaren kregen een lintje

DRONTEN
Burgemeester Aat de Jonge deelde vrijdag zeven lintjes uit aan Drontenaren. Alle zeven zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Onder wie het echtpaar Dijkstra, beiden kregen een onderscheiding voor het vrijwilligerswerk dat zij doen.

Lid in de Orde van Oranje - Nassau

Mevrouw Jetske Dijkstra - van der Schaaf
Zij is meer dan 40 jaar vrijwilliger binnen de protestantse gemeente in Swifterbant. Verder is ze actief bij Open Tafel De Meerpaal en De Zonnebloem. Ook is ze gastvrouw bij voetbalclub Swift64.

De heer Geert Dijkstra
Hij is sinds 1976 werkzaam bij de Protestantse gemeente in Swifterbant. Ook is Dijkstra actief bij Tafeltje-dekje bij kringloopwinkel POOK.

De heer Nico van Wageningen
Hij bekleedde meerdere functies binnen de Protestantse kerk in Swifterbant. Tevens is hij voorzitter van zangroep Nil Volentibus Arduum. Ook is Van Wageningen koormeester geweest van dit koor.

Mevrouw Jany Visser - Stroo
Ze vervult meerdere vrijwillige functies op kerkelijk gebied en in de zorg. Ze was bestuurslid van de raad van toezicht van Coloriet verpleging, vrijwilliger en begeleider bij gehandicaptenzwemmen. Verder werkt ze bij het hospice in Dronten.

Mevrouw Winanda Huisman - Wouda
Ze was van 1995 tot 2001 secretaris van de jeugdraad Biddinghuizen. Verder was Huisman actief voor jongeren 19NU, Stichting ProDronten en CLIP. Tegenwoordig werkt ze voor de FlevoScouts en voetbalvereniging ASV Dronten.

De heer Hubert Ceelaert
Hij werkt al meer dan 25 jaar voor LTO Noord. Verder is Ceelaert actief geweest voor Agrico, CDA in Biddinghuizen, de ouderraad van basisschool de Wingerd. Ook is hij lid van bestuur van Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland geweest.

Mevrouw Attie Van der Klooster - Werkman
Ze is oprichter en vrijwilliger van De Zonnebloem afdeling Swifterbant. Daarnaast is ze vrijwilliger bij Het Pluspunt in Swifterbant en was ze actief bij Tafeltje-Dekje.reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert