NS-medewerker mishandeld bij toegangspoortjes

ALMERE
Een medewerker van de NS is dinsdag aan het begin van de avond mishandeld op station Almere Centrum.

Volgens de politie werd het slachtoffer lastig gevallen en mishandeld toen hij bezig was om een aantal toegangspoortjes af te zetten met een lint. Toegesnelde collega's konden de mishandelaar overmeesteren en aanhouden.

Volgens de politie gaat het om een man uit Lelystad. De precieze aanleiding voor het incident is nog onduidelijk.

reacties (5)

 • Dr.Jake

   

  duidelijk een geval van "Be carefull what you wish for..." Nu zijn er de poortjes(dicht) dus de agressie tegen NS-personeel concentreerd zich nu rondom de poortjes. Het is naïef om te verwachten dat de poortjes incidenten (met agressie) verminderen. Trouwens heb ik een oplossing voor de springers over de poortjes zet er een lichte stroom op de poortjes net schrikdraad. Een normale/ betalende passagier hoeft als het goed is niet aan de poortjes te komen, terwijl een "jumper" die meestal wel aanraakt.

  reageer
 • kees

   

  Opsluiten die handel.zulle mensen heeft geen plaats in de maatschappij.

  reageer
 • Mariska

   

  Gaat om een gevaarlijke junk die op papier in Lelystad woont, omdat hij hier ooit bij het Leger des Heils was opgenomen, maar al 10 jaar in Almere woont. Een rampzalige kerel trouwens.

  reageer
 • Herman

   

  En ja hoor, weer iemand die zijn poten niet thuis kan houden. Wat een verziekte maatschappij. Zijn onze verworven vrijheden een doel om een NS medewerker of wie dan ook ervoor bedoeld om iemand te mishandelen of zijn we soms massaal vergeten waartoe deze vrijheid dient?

  reageer
 • wim

   

  Men had gisteren in de toespraak over vrijheid volkomen gelijk, dit land staat aan de morele afgrond. Verloedering, agressie en intolerantie voeren de boventoon. Alle leeftijden en alle lagen van de bevolking. En een te grote groep lijkt het de normaalste zaak van de wereld te vinden, kijk maar naar de idioten op tv en internet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert