Werkzaamheden aan dreven Lelystad

LELYSTAD
Op zes hoofdwegen in Lelystad wordt deze zomer groot onderhoud uitgevoerd. Zo krijgen onder andere de Oostranddreef, Zuigerplasdreef en Houtribdreef een nieuwe laag asfalt. Het asfalt op de Visarenddreef wordt vervangen door stil asfalt.

In Lelystad-Haven worden de bushaltes aangepast en pakt de gemeente de weg tussen Gemaal Wortman en de Visarenddreef aan. De werkzaamheden starten in juni.

De wegen worden tijdens de werkzaamheden waar mogelijk open gehouden. In alle andere gevallen wordt een omleiding aangegeven.

reacties (6)

 • Richard

   

  Zeker nooit gezien hoe ze dat doen? Ze sluiten gewoon de ene helft af en de andere kun je overheen, en anders leggen ze staalplaten neer waar men overheen kan rijden.

  reageer
 • Miep

   

  Kunnen ze de houtribdreef dan ook weer gewoon 70 km. maken?

  reageer
 • mm

   

  Alternatief is de fiets

  reageer
 • tdw

   

  typisch een reactie van iemand die nooit op de knardijk en buizerdweg rijd. als je de dreef volledig afsluit en al het verkeer via de buizerdweg laat rijden. krijg je gigantische opstoppingen aangezien de buizerdweg niet gemaakt is als 2 Baans weg. en helaas is er ook geen alternatief vanaf begin af aan al zijn de toegangswegen na haven verkeerd gebouwd.

  reageer
 • Piet

   

  Als je nooit onderhoud uitvoert op die weg wordt hij vanzelf onbruikbaar. De Knardijk en de Buizerdweg zijn prima berijdbaar.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • KC

   

  De Houtribweg, van Gemaal tot aan de Visarenddreef kan je niet afsluiten of een omleidingsroute maken. Deze weg is voor de bewoners van Haven van levensbelang. Dan moet een ieder over Buizerdweg en de Knardijk. Dit kan je niet maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert