Moszkowicz begint kennismakingstour

ALMERE
Bram Moszkowicz is zijn kennismakingstour als partijleider van VNL zaterdagmiddag begonnen in Almere. Samen met het Almeerse Tweede Kamerlid Joram van Klaveren trekt de voormalig advocaat de komende maanden het land door.

Op en rond het Stadhuisplein in Almere gingen de twee politici met mensen in gesprek en deelden ze folders uit. Moszkowicz werd vorige maand gepresenteerd als nieuwe leider van VNL.

Twee jaar geleden werd hij uit de advocatuur gezet omdat hij zich niet aan de regels had gehouden.reacties (12)

 • JANSENS

   

  Het wordt dringend tijd, dat er degelijk sociaal beleid wordt gevoerd, en niet op 10 jaar tot 34 % inleveren, dat sinds 2006 begonnen is met de ziektepremie verhoging en daarna, met eigen bijdragen, die onder- tussen ook al 4 maal verhoogt is. Tegelijk zijn daar ook nog de minst- ens 4 bezuinigingen bovenop gekomen, waarvan 2013 wel degelijk de zwaarste van al de bezuinigingen waren, of 11,71% gemiddeld, op het netto inkomen, voor de lager inkomens wel te verstaan. en dit tot hed- en 2015 nog niet gestopt is, en dramitische financièle problemen ver- der versterkt in de maatschappij. (zei opsporing verzocht en opgelicht) en ernstige vormen weerspiegeld in de maatschappij. Hier dient dring- end, meer sociaal beleid gevoerd te worden op gezonde basis en niet, zoals nu de laatste 10 jaar constand ingeleverd is, en niemand van de politiek die terugkijkt, waarom dit zover uit de hand is gelopen, en dit zou dan sociaal beleid dienen te zijn. De niet werkende, en invaliden, hebben de zwaarste tol betaald, ook in 2015, of 10 jaar later nog niets is veranderd, hoever wil m,n nog uithollen op het netto inkomen. De werkende bevolking hebben hierdoor ook financièle problemen, om alles intijds te kunnen betalen, zover is het allemaal al gekomen, door éénzijdig beleid, van de laatste 10 jaar. Hier hebben alle burger wel in-geleverd op hun netto inkomen per maand. Ondertussen zijn er geluk- kig al 2 belastingverminderingen uitgevoerd, voor de werkende bevol- king, gelukkig zou ik dan zeggen. Er is nog lange weg te gaan, om grootste deel terug te draaien, indien de economie, zoals nu blijk te- rug begint te groeien. en, met voorspelling van ongeveer 2%, groei dit jaar, wat aanzienijke perstatie zou zijn. Ben van menig dat alles bij het oude zal blijven, wegens dit altijd het gemakkelijkst is, en de buit binnen is gehaalt, en dit 10 jaar tijd. Hiermee wil ik duidelijk aange- ven, dat alle burgers, en vooral de zwakkere met lager inkomen, die nog altijd de zwaarste financièle lasten tot heden nog altijd moeten dragen, met alle gevolgen vandien.

  reageer
 • Ron

   

  ik weet nog niet zeker wat ik ervan moet denken maar het lijkt me een laatste strohalm van Joram ; maar dan wel de verkeerde strohalm. Anderzijds: de wereld is gestoord op dit moment dus wie weet lukt het Joram op deze manier. M zal best een kundig man zijn maar hij heeft toch meerdere dingen wezenlijks fout gedaan; dat lijkt me politiek gezien op zijn minst discutabel.

  reageer
 • nakwa

   

  Als je een politieke partij op wil richten, doe het dan op eigen kracht! Deze man heeft totaal geen verstand van Politiek, hoe kun je nu met droge ogen over belasting zaken beginnen, terwijl jezelf schulden hebt! Geen eigen mening, dit is de derde partij waar hij zich heeft proberen in te dringen!!! Bontes heeft verstandig gehandeld, die heeft het goed bekeken!

  reageer
 • Theo

   

  ach meneer....dat is gebruikelijk...kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar Urk...failliete ondernemers (ook binnen het oh zo zgn. degelijke CDA) die gewoon in oa de raad zitten en die beslissen over het geld van de burgers... het kan allemaal in dit land. Maw we worden bestuurd door enorme deskundigen die zelf hun eigen portemonnee niet eens kunnen beheren !

 • bram

   

  Hij is net zo integer als de rest van de politici alleen hij had de pech dat sommige dingen bekend werd. Advocaten wereldje is harder dan t politieke. Welnu.. van bram hoor je nu geen smetje meer.. oftewel wat je niet ziet is er ook niks aan de hand. Ik vind het gewoon mooi om te zien allemaal. Go Bram!

  reageer
 • Kees

   

  En zo redeneer je alles weer schoon. als je politici wilt indelen, stel de vraag: zitten ze daar voor zich zelf of voor anderen. 3 maal raden wat het antwoord is voor brammetje. And voor de record: niet alle politici zijn hetzelfde.

 • Barbara

   

  Ik vind er niks moois aan...

 • Roland

   

  Bram M. is niet de enige niet-integere persoon die zn bedrijf naar de mieter (al dan niet door eigen schuld) heeft geholpen met als resultaat een faillissement en vervolgens in de politiek is beland. Als dichtbij-voorbeeld Urk; de halve gemeenteraad is voorzien van gelijkgestemden.....niet-integer, stiekem, zakelijk failliet verklaard et cetera en de schuldeisers kunnen naar hun geld fluiten..... En deze zogenaamd capabele mensen besturen en controleren ? JA, deze mensen doen dat zonder schaamrood op hun kaken en starten daarnaast weer een nieuw bedrijf en gaan op dezelfde voet verder !!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Paul

   

  Het Kamerlidmaatschap levert een leuk bedrag op, 1x per maand verplicht een vergadering bijwonen, en natuurlijk de wachtgeld regeling mocht er iets fout gaan.

  reageer
 • Rinus

   

  Duidelijk geen idee van het werk.

 • andersom

   

  Brammetje Horlepiep...... hoe absurd is dit! Dat Brammetje een sprong waagt is 1 dat hij dan ook nog meelopers heeft.. Wie wil er nu met een crimineel samenwerken? Dan verlaag je jezelf toch.. Witte boordencrimi, Bram is er HET voorbeeld van. Bah

  reageer
 • Barbara

   

  Als ik Moszkowicz was zou ik in stilte op elke markt of een patat-, of een viskraam opzetten om alsnog de onschuld van de handen af te kunnen afwassen. Zulke werkzaamheden zouden best wel eens voldoende inkomsten kunnen opleveren om die stilte voort te kunnen zetten.

  reageer
 • Koos Almere

   

  Wat een slechte kwaliteit foto's! Is dat expres om het onderwerp van het artikel slecht uit te laten komen?

  reageer
 • Peter

   

  Triest dat zulke mensen ons land moeten gaan regeren. Zelf ontduiken ze de belasting.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "moeten gaan regeren"? Eerst maar eens gekozen worden, en dan nog eens in de regering zien te komen. Dat loopt zo'n vaart niet

 • Ron

   

  Hoe diep kun je zinken.

  reageer
 • Antje

   

  Je geloofd toch niet meer in deze man... met al die frauduleuze, en niet geloofwaardige verhalen van hem.... dat VNL zo iemand dan als lijsttrekker hebben gekozen....

  reageer
 • Koos W

   

  Ja, dus de maffia heeft nu ook al een vertegenwoordiger voor de volksvertegenwoordiging. Hoe kun je alle boeven verdedigen en dan roepen dat je er voor de gewone man (m/v) bent? Dit kan dus echt niet meer. De NL democratie is failliet.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert