Directeur benoemd voor cultuurbedrijf

NOORDOOSTPOLDER
Voor het cultuurbedrijf in Noordoostpolder is een directeur aangesteld. Peter de Haan uit Utrecht gaat leiding geven aan de samengevoegde culturele instellingen in de gemeente.

De instellingen die in Cultuurbedrijf Noordoostpolder zijn ondergebracht zijn theater 't Voorhuys, museum Schokland, het Muzisch Centrum en de kunstuitleen.

De Haan was eerder onder meer museumdirecteur en projectleider bij de nieuwbouw van de Theaterschool en de Filmacademie in Amsterdam.

reacties (5)

 • Whoknows

   

  Zo dit is dus al de zoveelste directeur voor het (voormalige) Voorhuys. En nieuwe mensen nieuwe ideeën, maar nieuwe ideeën kosten meestal weer veel extra geld. En geld, dat zal bij de cultuurbedrijf nog wel eens een groot probleem gaan worden, vooral als ook deze directeur het weer voor gezien houd

  reageer
 • Carry

   

  en hoeveel gaat hij kosten?? Geen binding met de bevolking vind ik ook een minpunt. Wat ze in Utrecht leuk vinden hoeft nog hier nog niet te werken.

  reageer
 • misschien niemand gesolliciteerd... Misschien geen geschikte kandidaten... Als het maar de juiste man op de juiste plaats is.

  reageer
 • Starke

   

  Waarom niet iemand uit de NOP, met binding in deze gemeente?

  reageer
 • Pipo

   

  Hopelijk een partime baan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert