Gezondheid Lotte van der Kort beter na behandeling

ZEEWOLDE
Het gaat goed met de 24-jarige Lotte van der Kort uit Zeewolde. In 2009 raakte Lotte betrokken bij een ernstig auto-ongeluk: ze lag daardoor in coma en haar hersenen raakten zwaar beschadigd. In het dorp werden acties op touw gezet om Lotte een zuurstofbehandeling te geven in Amerika.

Vorig jaar was het zo ver: ze kreeg een behandeling in Amerika en Mexico. Een jaar later gaat het goed met de Zeewoldense. Volgens de vader van Lotte, Rob van der Kort, is Lotte minder stijf dan voorheen en kan ze beter haar hand bewegen. Ze kan zelfs van achter de computer berichten sturen.

Hoe het over een jaar gaat, durft Rob van der Kort niet te zeggen. De hoop blijft dat de stijgende lijn door blijft zetten.

reacties (3)

 • Jan

   

  Belachelijk voor woorden dat deze behandelingen niet vergoed worden door de verzekering terwijl ze er wel baat bij heeft. Veel sterkte lotte !!

  reageer
 • tesca

   

  fijn om te lezen!! iig heeft het iets positiefs gebracht! wens fam van der kort veel sterkte en heel veel geluk toe!! en heeft ze nog een behandeling nodig in het buitenland? alle kleine dingetjes minder stijf of wat dan ook is zo waardevol!!!

  reageer
 • Jay

   

  Het is haar gegund! Veel duimen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert