"Hotel Noordoostpolder voldoet aan de eisen"

BANT
Hotel Noordoostpolder in Bant voldoet aan de eisen. Dat antwoordde wethouder Wiemer Haagsma op vragen vanuit de raad. Hij ziet geen reden om in te grijpen. D66 en ONS Noordoostpolder wilden van het college van b en w weten of het hotel, dat veel arbeidsmigranten ontvangt, wel aan alle gestelde voorwaarden voldoet.

Na een rechtszaak, aangespannen door omwonenden, moest het hotel ook gewone gasten kunnen ontvangen en een maaltijd kunnen nuttigen. Omroep Flevoland nam de proef op de som en concludeerde dat een overnachting boeken allerminst eenvoudig is.

De omwonenden stappen opnieuw naar de rechter. Zij vermoeden dat ook de voorwaarde dat een arbeidsmigrant niet langer dan drie maanden mag overnachten in het hotel, overtreden wordt. De zitting is begin december.

reacties (4)

 • ikke

   

  Als je op hun site kijkt is er een restaurant en kan je gewoon reserveren.

  reageer
 • Tsja

   

  Wiemer Haagsma heeft er misschien wel persoonlijk belang bij dat het zo blijft.

  reageer
 • Hans de Boer, Lelystad

   

  Als u iemand persoonlijk beschuldigt is het wel zo netjes om dit niet anoniem te doen. Verder ontbreekt elke onderbouwing. Dit soort reacties zouden niet moeten worden geplaatst.

 • eddy

   

  Zou de controle hebben bestaan uit het regelmatig raadplegen van het gastenboek, zodat kon worden vastgesteld dat de meeste gasten een kort verblijf hadden geboekt en niet regelmatig terugkeerden?

  reageer
 • KC

   

  Het is een gewoon Polenhotel. Er is geen restaurant en je kan er niet boeken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert