Eekhuis doet aangifte tegen De Telegraaf

ALMERE
Ex-PVV raadslid René Eekhuis uit Almere heeft bij de politie aangifte gedaan van smaad en laster tegen dagblad De Telegraaf. Daarnaast heeft hij aangifte gedaan tegen zijn vrouw en iemand uit haar vriendenkring, die informatie aan de krant zouden hebben doorgespeeld.

De aanleiding voor de aangifte is volgens Eekhuis een artikel waarin wordt geschreven dat hij zijn vrouw tijdens een echtelijke ruzie zo zwaar heeft mishandeld, dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Volgens Eekhuis klopt er niets van dat verhaal.

René Eekhuis werd begin deze maand uit de PVV-gemeenteraadsfractie gezet omdat zonder medeweten van anderen 17.500 euro van de fractie naar de rekening van Eekhuis was overgemaakt. Het raadslid beweert dat hij dat niet heeft gedaan. Later heeft hij het geld teruggeboekt. Eekhuis blijft als eenmansfractie in de gemeenteraad.

reacties (5)

 • Snorretje

   

  vrouw of ex-vrouw?

  reageer
 • Serge

   

  Fijne vent .....aangifte doen tegen je vrouw ?????

  reageer
 • ron

   

  vooral iedereen de schuld geven ; wie heeft dat geld nu uiteindelijk overgemaakt ? (tot 2 keer toe zelfs) .... en is dat van die 'en/of rekening' al uitgezocht ? en heeft OFL deze vrouw al geïnterviewd? (derde keer al eenzijdige berichtgeving van OFL) leuk als je collega binnen de PVV een goede advocaat is...... verdient Toon vD er ook nog wat aan ;-)

  reageer
 • fred

   

  hij had gewoon, zoals iedereen zou doen, DIRECT moeten reageren. Maar ja, is niet zo slim he?

  reageer
 • Ik

   

  Tja, als je al zo voor schut bent gegaan kan er ook nog wel een valse aangifte bij ..........

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert