2000 handtekeningen voor behoud zwembad

ALMERE
Een petitie op internet om in ieder stadsdeel in Almere een zwembad te behouden en daarnaast een buitenzwembad te openen is meer dan 2000 keer ondertekend. De digitale handtekeningen worden donderdagavond overhandigd aan de Almeerse gemeenteraad.

De petitie is een initiatief van de Almeerse Joanna Zygo. Zij begon haar actie nadat de gemeenteraad het besluit nam om het zwembad in Haven te slopen. Havenaren moeten gebruik gaan maken van het nieuwe zwembad dat in Poort wordt gebouwd.

Zygo wil dat de gemeenteraad alsnog besluit om het zwembad in Haven te renoveren, zodat het open kan blijven.

reacties (5)

 • Frans

   

  en dan een foto van het zwembad in de gooisekant, dit is niet het bad in Almere Haven

  reageer
 • Anoli

   

  Mijn zwemdiploma's gehaald in dit bad in Almere-Haven in de jaren 80. Pionierstijden en een community waar het zwembad onderdeel van was. Dit bad mag niet verloren gaan!

  reageer
 • joop

   

  Joh , al komen er 20000 handtekeningen, dat zwembad komt er nooit. Heel simpel, er is gewoon niet genoeg animo voor. De laatste jaren was ik soms samen met een man of 5 aan het zwemmen. En een buitenbad? veel te duur, we gaan altijd naar de Sijsjesberg in Blaricum, maar 10 minuutjes tijden en een prachtig in het bos gelegen bad met een zeer lage entreeprijs. Desondanks wel leuk dat deze mevrouw zich hiervoor inspant

  reageer
 • steef

   

  dit gaat teveel kosten dit gaat dus nooit gebeuren.

  reageer
 • Sven

   

  Foto is niet van het zwembad in Almere Haven. Ook is het zo dat als het zwembad in Almere Haven opengehouden wordt er voor duizenden euro's aan verbouwd moet worden en raad eens wie dat mag gaan betalen. Het zwembad is niet meer van deze tijd!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert