D66 somber over afloop debat atletiekbaan

ZEEWOLDE
De kans is reëel dat de gemeenteraad van Zeewolde het donderdag niet eens wordt over de locatie voor een atletiekbaan.

Dat zegt D66-fractievoorzitter Gerrit van der Meer, die dat zou zien als een dramatische uitkomst van de moeizame discussie over de plek waar de sportvoorziening moet komen.

In het programma Over Flevoland Gesproken dat zondag wordt uitgezonden, heeft Van der Meer het over "een nare situatie waarin de politiek zichzelf gemanoeuvreerd heeft". Hij hekelt in dat verband ook de starre houding van het college, dat vasthoudt aan een atletiekbaan op de plek van de huidige ijsbaan, hoewel daar geen raadsmeerderheid voor te vinden is.

reacties (6)

 • tja

   

  D66 is somber over hun atletiekbaan de bevolking over het opgedrongen azc

  reageer
 • Rob

   

  Wat een gezeik over die loopbaan, zonde van het geld en besteedt dat geld aan het zwembad, daar heeft iedereen wat aan ipv van dat loopclubje

  reageer
 • Simpel

   

  We maken het allemaal nodeloos ingewikkeld. Tussen het dorp en het industrieterrein, zeg maar tegenover de kop van Horsterveld, aan de Blauwe Diament, ligt een mooi groot open terrein. Er staat nog niks. Je kunt er de meest ideale atletiekbaan aanleggen. De ijsbaan kan blijven waar die is. Iedereen tevreden!

  reageer
 • abp

   

  Hahahaha en gemeente zeewolde luisterd???? Hebben ze tot nu toe weinig tot nooit gedaan. Zou perplex zijn als ze uw oplossing gingen gebruiken. :-)

 • Knaap

   

  Wat een geneuzel en wat een geld voor mensen die willen hardlopen. Bijzonder is ook de stem van de ijsbaan directie hierin. De ijsbaan is de afgelopen 10 jaar geloof ik één dag in gebruik geweest, dus die kan wel weg. Plus dat er elk jaar op het plein een ijsbaan gemaakt wordt en deze kost ons ook een hoop geld! Het zwembad is aan een opknapbeurt toe en daar kan het geld beter aan besteed worden. Immers je kunt overal hardlopen maar zwemmen en zwemmen leren kan alleen in een zwembad. Simpel toch? Het ontbreken van een slagvaardig optreden van ons bestuur? Wel dat hebben ze laten zien met hun AZC Zeewolde :(

  reageer
 • Ik

   

  In ieder geval kom je er zo wel achter welke politicus zich door wie of wat als kruiwagen laat gebruiken, want vriendjespolitiek, omkoperij of corruptie komt in de politiek natuurlijk niet voor .......

 • sipke veenstra

   

  Het college van B&W gaf in 2015 opdracht voor tenminste € 15 miljoen meer of minder zinnige uitgave's ( woonboten, de tulp enz) en leed opnieuw ruim € 5 miljoen verlies in het grondbedrijf. Politici willen om beurten een grote greep in de kas .

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jacob

   

  Als D66 volgeling en kind van oervader Hans van Mierlo moet de heer Van der Meer toch weten wat "Democratie" inhoud. Zo niet, dan moet hij hierover zijn partijcollega Boris van der Ham nog maar eens raadplegen. Er bestaat derhalve geen politieke noodzaak dat de gemeentraad het eens wordt over de locatie van een atletiekbaan. Gewoon donderdag stemmen en verder gaan op basis van de uitslag. Opmerkelijk is wel dat de gemeenteraad het heel snel met elkaar eens was over de plek voor een AZC, een zaak die naar eigen zeggen "complex" was, in ieder geval te "complex" om de gewone burger zich erover te laten uitspreken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert